Specialkonsulent til Afdeling for kvalitet, forbedring og uddannelse, Psykiatrien Region Sjælland

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Din unikke chance
Vi tilbyder nu en unik chance for, at du kan være med på vores udviklingsrejse med at skabe en forbedringskultur, hvor alle medarbejdere og ledere arbejder systematisk med løbende forbedringer i hverdagen. Vi søger en specialkonsulent, der har erfaring med at udvikle en forbedringskultur. Du skal være med til at udarbejde strategien og indgå i arbejdet med de enkelte indsatser. Der vil derfor være gode muligheder for at præge udviklingen og arbejde langsigtet med mulighed for at være med til at skabe meningsfulde resultater.

Psykiatrien Region Sjælland er et moderne psykiatrisk sygehus, der leverer udredning og behandling af høj kvalitet i hele regionen. Gennem forbedringsarbejde, målstyring og uddannelse vil vi løbende forbedre kvaliteten for patienter og pårørende. Samtidig skal det være et godt sted at arbejde for både medarbejdere og ledere.

Dine arbejdsopgaver:

  • Undervise og træne ledere og medarbejdere i kvalitets- og forbedringsarbejdet. Fokus vil være på værktøjer og metoder, men også ledelse og systemer, der kan understøtte den kulturforandring som vi ønsker i Psykiatrien.
  • Ledelsessparring og coaching.
  • Facilitere workshops og forandringsprocesser på alle niveauer i Psykiatrien.
  • Projektleder på tværgående strategiske indsatser med fokus på at videreudvikle en forbedringskultur.
  • Understøtte vidensdeling og læring på tværs af Psykiatrien og andre organisationer.
  • Indgå i relevante teams/fora i Afdeling for kvalitet, forbedring og uddannelse samt bistå med sekretariatsbetjening, udviklings- og opdateringsopgaver samt øvrige opgaver i afdelingen.

Din profil
Du har en samfunds- eller sundhedsfaglig uddannelse, solid konsulenterfaring fra en større organisation, gerne indenfor psykiatrien eller sundhedsområdet. Du har dokumenterede resultater med at undervise og træne ledere i forbedringsledelse og forbedringsmetoder og værktøjer. Derudover er det vigtigt, at du har konsulentværktøjskassen på plads, så du kan facilitere udviklings- og forandringsprocesser.

Det er afgørende for at lykkes, at du er nysgerrig, lydhør og relationel stærk. Du er god til at samarbejde på alle organisatoriske niveauer. Du har interesse og respekt for kollegers faglige synspunkter, som afspejles i opgaveløsningen.

Afdeling for kvalitet, forbedring og uddannelse
Vi er en nyetableret afdeling, hvor der er samlet 12 dygtige medarbejdere, som skal understøtte Psykiatriens satsning på at arbejde mere som ét sygehus, der systematisk søger at forbedre kvaliteten, arbejdsgangene og medarbejdernes kompetencer.

Afdelingen er ansvarlig for udviklingen af forbedringsarbejdet i hele Psykiatrien, herunder at sikre at forbedringsværktøjerne anvendes i alle relevante tiltag og at afdelingerne tilbydes den fornødne oplæring og sparring i forhold til arbejdet.

Vi vil gerne være en afdeling præget af et godt samarbejde og arbejdsmiljø og hvor der er høje faglige ambitioner og gode udviklingsmuligheder.

Hvad tilbyder vi, hvis du griber chancen?
I Psykiatrien er du med til at redde mere end liv og gøre en meningsfuld forskel for borgere med psykisk sygdom og deres pårørende. Så grib denne unikke chance for at arbejde i et stærkt fællesskab i en stilling med en stor grad af frihed og mulighed for at opnå resultater.

Vi er en arbejdsplads båret af gensidig tillid, respekt, arbejdsglæde og lav medarbejderomsætning. Vi har en flad struktur med let adgang til Psykiatriledelsen.
Du sikres en grundig introduktion via vores onboardingprogram, som bl.a. indeholder tildeling af mentor, løbende udviklingssamtaler m.v.

Du vil opleve mulighed for stor fleksibilitet ift. balancen mellem dit arbejdsliv og privatliv fx hjemmearbejde, brug af virtuelle løsninger mv. Du aflønnes iht. gældende overenskomst med individuelle tillæg, der afspejler dine kvalifikationer.

Næste skridt
Du kan rekvirere en stillingsbeskrivelse ved at sende en mail til: jgrag@regionsjaelland.dk. Har du lyst til at komme på besøg eller blot høre mere om stillingen, kan du kontakte afdelingschef Jonas Balslev Grage på mobil 2149 2964.

Ansøgningsfrist: 25. juni 2023 – samtaler afholdes den 27. juni 2023 fra kl. 9.00.

Psykiatrien som arbejdsplads 

I Psykiatrien Region Sjælland kan du gøre en forskel for hele mennesket. Vi skaber håb, vilje og lyst til livet. Du gør en meningsfuld forskel, når du vælger at arbejde i Psykiatrien. Gør karriere i Psykiatrien, hvis du vil redde mere end liv. Se mere på Jobipsykiatrien.dk – og læs om udviklingsmuligheder, karriereveje og alt det andet som er rart at vide, når man søger nyt job.

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager psykiatrisk udredning og behandling samt akutforpligtelsen i Region Sjælland.

Vi udvikler og formidler en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere, og vi har en anonym rådgivning, som er åben for alle, der har behov for viden eller sparring om psykisk sygdom. Vi forsker bredt med inddragelse af både patienter og pårørende. Vi ser det som en vigtig opgave at uddanne fremtidens medarbejdere, så vi varetager også en stor uddannelsesopgave.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Slagelse Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Region Sjælland, Alleen 15, 4180 Sorø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.regionsjaelland.dk/job-og-uddannelse/jobside?hr=show-job/35633&linkref=17814&locale=da_DK

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5850780

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet